محل تبلیغات شما

سلام در این صفحه میخواهم برایتان راجبعه این که چگونه بنده استاپ موشن ساز شدم توضیح بدهم.

من در بهمن سال ۱۳۸۴ متولد شدم و از ۱۷فروردین ۱۳۹۷ وارد شاخه انیمیشن سازی یا همان استاپ موشن سازی شدم. بنده اولین کاره خود را در پیام رسان تلگرام به انتشار رساندم ، اما چندی نگذشت که به برنامه اندروید اپارات روی آوردم ، در انجا بود که شوق و اشتیاق من به این کار بیشتر شد ، هر روز استاپ موشن های دیگران را تماشا میکردم متوجه اشکالات خودم میشدم ، تا اینکه اقای شعبانی در کامت های یکی از استاپ موشن هایم پیام گذاشتند ( عالی و بی عیب بود ، دنبالت کردم! ) درست زمانی که من از این کار نا امید شده بودم   با دیدن این پیام کوله باری از امید و اشتیاق بیشتر برای ساخت پیدا کردم ، من و اقای شعبانی و دیگر دوستان انیماتور باهم وارد یک گروه تلگرامی شدیم ، اون گروه فرست بسیار ارزش مندی برای من بود تا بتوانم رفع اشکال کنم ، هر روز به آموخته هایم اضافه میشد و خودم رو قوی تر میدیدم.تا اینکه شروع به ساخت فصل دم سریال لاکپشت های نینجا پایان زندگی شدم ، اما این بار تمام تلاشم رو کرده بودم تا اشکالاتم رو رفع کرده و اثری بهتر به انتشار  برسانم ، اون فصل را تا قسمت سوم به پایان رساندم و دیگر فیلمنامه ای برای ساخت نداشتم ، زمان بلندی هیچ کاری به انتشار نرسانم ، تا اینکه یکی از دوستانم بهم پیشناهاد ترسناک و پر وحشت بودن را به من داد،منهمون موقع رفتم ، به تهیه موارد گریم ، که اکثره ما در خانه داریم( لایک قرمز _ پارچه مشکی _ مداد شمعی مشکی و. ) پرداختم ، در طی دو روز تمام گریم هارا روی فیگور ها انجام دادم و برای روز سوم ،بالاخره اولین سکانس فصل سوم را فیلم برداری کردم!

قسمت اول از این سریال با اخطار اپارات مواجه شد و من مجبور شدم برخی از سکانس ها را حذف (سانسور) کنم  ، اما باز هم استقالی که مده نظر بود روی این اثر انجام نشد ! نزدیک به ۲ ماه گذشت و من پیامی در تلگرام به انتشار گذاشتم ،که به مخاطب میرساند ( فیلمنامه به اتمام رسید) و دیگر از قسمت دوم خبری نیست ، دقیقا دقایقی بعد ،آقای قدرتیان ( استاپ اکشن ) به پی وی من اومدند و از این که من نمیخواهم دیگر استاپ موشن بسازم ازم پرسیدند،گفت و گویی طولانی داشتیم ،اما ایشون با حرفای مثبت خود من را به این کار برگرداندند.مدتی بعد قسمت دوم از فصل سوم را به انتشار رساندم و استقال دوستان نظره من را جلب کرد ، و من هفته بعد از اون قسمت سوم را پخش کردم ، یک وقفه طولانی افتاد تا اینکه من همه قسمت های فصل سوم را حذف کردم و یک ویدیو سینمایی با اسم ، ماجراهای ترسناک لاکپشت های نینجا که جمع سه قسمت +قسمت چهارم بود ،و در مجموع ۱۳ دقیقه زمان گرفته بود را به انتشار رساندم!

​​​​​من به مدت کمتر از ۱سال هیچ کاری نکردم ،تا اینکه فصل ۴ را با اسم لاکپشت های نینجا رویارویی با شیطان را شروع به ساخت کردم ،و قسمت اول را پس از ۲هفته پخش کردم ، به نظرم کسی علاقه ای نشون نداده بود و من دوباره نسبت به مارم سرد شدن ،تا نزدیک به ۳ ماه بعد قسمت دوم را پر قدرت تر از همیشه به انتشار رساندم ،خودم خیلی راضی بودم ،و با اپلود کردنش داخله اپارات ، فهمیدم که انگار بقیم خوششون اومده و از نظره خودم بهترین و قوی ترین استاپ موشنی که ساخته بودم همین بود ، بهتون قول میدم پر قدرت تر از همیشه قسمت سوم را برایتان بسازم.

امید وارم از خواندن این متن خسته نشده باشید و لذت کافی را برده باشید.

محمد حسین هدایت پور.

چگونه استاپ موشنمان را بسازيم و به خوبي اديت كنيم؟

چندتا از بهترين اپليكيشن هاي اديت در موبايل ها

چگونه محمد حسین هدایت پور ،تبدیل شد به حسین استاپ موشن؟

، ,قسمت ,استاپ ,سوم ,انتشار ,های ,به انتشار ,سوم را ,استاپ موشن ,را به ,تا اینکه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدایا چرا من... ؟